adjektivsteorin.blogg.se

Lite tjafs, snack och allmänna funderingar om mammalivet

Om uppehållet

Kategori: Allmänt

Hallå kära söta ni som med med jämna mellanrum kikar in här trots bristen på innehåll som rådit de senaste veckorna! Kul att ni ändå ids glutta in :)
Har haft en lite jobbig period nu ett tag, är fortfarande inne i den, och då har det inte känts som prio ett att sätta sig och blogga när man får en ledig stund över. Är trött som tusan konstant känns det som och det är asjobbigt. Lillsnuttisen somnar i tid men vaknar kanske en 2-3 gånger under natten och det är fruktansvärt jobbigt att bara få max 4 timmars sammanhängande sömn flera veckor i streck. Tycker jag iaf, och jag är ganska säker på att de flesta skulle tycka det också. Dessutom är det en massa saker som ska fixas on top of sömnbristen. Livet ska funka som vanligt på dagen, det är julklappar som ska planeras och inhandlas, man ska orka, vara glad, tvätta, diska, städa, umgås och allt det där, ni vet. Men just nu har jag otroligt svårt att orka (och hinna) med allt det där. Att jag dessutom har ovanligt svårt att acceptera att jag inte orkar gör det inte lättare. Jag vet att jag inte är mer än människa och att det är orimligt att jag ska ha ork och engagemang till allting hela tiden, men jag kan inte ta det. För jag vill. Samtidigt som det inte går. Det är svårt.
Och internet är fullt av dårar också. Funderar allvarligt på att lägga ner åtminstone ett av de sociala medierna som jag sysselsätter mig med. Dock sätter mitt ofantligt stora kontrollbehov stopp för detta då jag inte står ut med att andra fortfarande är kvar där och snackar om allt de läst och vad andra där gör. I princip allt skulle bli ett enda stort internskämt där resten av människorna i min värld ingick medan jag fick stå bredvid och titta på. Det orkar jag inte heller med.
Lagom deppigt inlägg, men behövde skriva av mig lite.
Kram på er