adjektivsteorin.blogg.se

Lite tjafs, snack och allmänna funderingar om mammalivet

Wow!

Kategori: Allmänt

Jag minns när alla man kände hade Nokia 3310 som mobiler. Det roligaste som fanns var ju att byta skal på dem, fy bubblan så skoj! Har länge tänkt på att införskaffa ett skal till min nuvarande mobil, mest för att jag jämt tappar den och vill ha nåt som dämpar smällen ^^ nämnde detta för pappa idag som sa "Ta det här! Ingen använder det" och gav mig ett supersnyggt skal som jag nu inte kan sluta titta på. Pretty pretty :) ni får en fett taskig bild på det här ^^

Pregohormoner

Kategori: Graviditeten

Ikväll var det påskmiddag hos min pappa, vilket också betyder äggrullning! En årlig tradition som vi dammar av runt påsk och har roligt till. Vi bygger då en liten "bana" av filtar (en på golvet och två runtom som sarger) och en ramp av böcker och pärmar och tävlar i olika grenar, såsom längd-, kort- och krockrullning. Man får måla varsitt ägg som då ska rullas så långt eller kort (osv) som det går. Skitroligt :) Jag var nog bäst i år i de flesta grenarna, vilket betyder att jag fick mest godis (som då är priset i dessa tävlingar), hurra!
Efter att vi rullat ägg skulle jag och min syster dansa till Just Dance 4, till Wii. Piece of cake, tänkte jag som tidigare ägt ut alla jag träffat (typ) i Dance central. Det jag däremot inte räknat med var att Dance central spelas till Kinnect, vilket ledde till att jag inte fattade något alls av vad som pågick när vi nu då spelade på Wii. Inget funkade som det skulle och jag blev bara mer och mer förtvivlad och inte minst; arg. Skitjävla arg blev jag, vilket roade min styvmamma otroligt mycket. "Du är så preggo!" lyckades hon få fram mellan skrattattackerna. Det har hon ju helt rätt i. Blir hemskt lätt arg nuförtiden, krävs nästan inget alls så går jag i taket, känns det som. I vanliga fall hade jag fått dåligt samvete efteråt men det får jag inte nu. Nu är jag bara arg. Jämt.
Igår var det t.ex påskmiddag hos min mamma och hon bad mig lägga ut servetter, vilket jag gjorde, men hon ville att det skulle vara lite roligare än hur jag fixat (bara lagt dem rätt ut på tallrikarna, inget krångel där inte) som typ en vikning eller så. Då gick jag i taket och tyckte att om det jag gjorde inte dög kunde hon ju fixa det själv.
Ojoj, folket i min närhet har det inte lätt.. Men det närmar sig slutet iaf :) 49 dagar kvar till BF och som vi längtar! Kanske mest de som råkar ut för mina humörsvängningar ^^

Vagntitt

Kategori: Allmänt

Där vid sju-snåret for jag och skulle titta på barnvagnen jag pratade om tidgare. Den var hur fin som helst och det enda som gjorde att jag tvekade var att det inte fanns någon mjuklift i den. Annars var jag helt såld. Dock har jag en tendens till att vara lite för impulsiv, så jag ville gärna tänka över hur jag skulle göra under kvällen och sedan höra av mig under förmiddagen imorgon. Hon som sålde vagnen försäkrade mig att den skulle vara kvar tills dess och att det bara var att fundera på. Perfekt! tänkte jag och for hem, nöjd över att jag inte varit för impulsiv och bara köpt den sådär, utan tvärtom fattat ett moget beslut.
Lyckan blir dock inte långvarig. Tror bara att jag hade hunnit vara hemma i en timme innan vagnägaren skickar ett mail till mig där det står att hon sålt vagnen. För dramatikens skull önskar jag att jag hade något spännande att berätta om min reaktion, men tyvärr. Jag blev bara fett förbannad och svor fram tills.. Ungefär nu. Nu är jag bara lite skitarg. Tycker att det är fett dålig stil att lova någonting som man sen inte håller. Hon hade ju bara kunnat säga att "nej, det är osäkert, jag kan inte hålla den till dig tills dess", det hade ju varit mycket bättre. Jävla skit.

Statistik

Kategori: Allmänt

Haha, blev fett överraskad när jag kollade besöksstatistiken här på bloggen nu. För ett par minuter sen när jag lade in det senaste inlägget hade jag typ ett besök från idag, alltså, en person har varit in här och gluttat (yay!). Men nu, X antal minuter senare, så har statistikkurvan skjutit i höjden till det fenomenala antalet av 12 (!) läsare, nice :)
Min fundering kring detta var hursomhelst, vad är det som får kurvan att dra iväg så? Är det när jag skriver inlägg om graviditeten? Bilder på det? Eller något helt annat? Tvivlar på att det är mitt prat om påskvädret, men man vet ju aldrig ^^ Skriv gärna en rad om vad som fångade eran uppmärksamhet, bara för att jag är nyfiken :)

Kram på er alla :)

Slutet av vecka 32

Kategori: Graviditeten

På söndag byter vi vecka än en gång, då till 33 :) Sju veckor kvar! Det är mindre än två månader, och hur mycket jag än repeterar de orden för mig själv så verkar de ändå inte sjunka in..! Närmare än såhär har vi aldrig varit :) och det känns bra. Vi är knappt ens i närheten av att ha allting klart tills lilla Mini kommer (mest i prylväg), men jag tror ändå vi kommer få koll på det i tid :) Det lilla rummet som nu är fyllt med Björns systers saker ska då vara tömt innan maj, så det hoppas vi på. Och ikväll ska jag och kolla på en vagn :)

Lilla pyret lever då om en massa och skuttar runt mest hela tiden och det är så skönt att känna :) även om det nu börjar vara lite trångt. Snart är hen här <3
(Och nej, jag vet inte vad som händer med min ena arm på bilden..)

Påskväder

Kategori: Allmänt

Vädret i den här delen av landet har varit så fantastiskt under hela mars att jag sällan skådat dess like! I början när det är så fint så går man bara runt och väntar på att nästa snöstorm ska infinna sig (såsom den alltid gör), men än så länge har det inte kommit någon :D Det är nästan så att jag nu släppt alla förväntningar (obs! Inte positiva förväntningar) på att den där snön ska komma. Kanske det faktiskt får lov att vara fint väder hela resten av våren också? Det kan ju faktiskt hända :) Jag håller då tummarna för det iaf :)

Glad påsk på er :)

Nytt trick

Kategori: Allmänt

Javisst, jag har också lärt mig ett nytt trick! Skitcoolt! Balansera en PS-kontroll på magen utan att behöva anstränga sig alls är det inte många som kan! Typ. Bjuder på en fett fin bild också, jag tog den själv, uppifrån, syns det?

Jobbigt

Kategori: Allmänt

Åh, det här med att vara förkyld alltså.. Inget att rekommendera -.- Jag tycker att det absolut värsta med att vara det är orkeslösheten som följer med utan extra kostnad. Usch! Avskyr att inte orka, att bara ligga i soffan som en annan grönsak och vänta på bättre tider.
I vanliga fall är det ju bara skönt att ligga och dega på soffan, men just när man inte har något annat val är det inte lika skojigt. Nå, nu ska jag och Björn spela Heavy Rain och bli friskare! Förhoppningsvis är det en dunderkur :)

Aktiv unge

Kategori: Graviditeten

Nu har jag ju aldrig beskådat en annan bebis-i-mage på så nära håll som jag gör nu, tidigare, men maken till piggt litet troll har jag aldrig varit med om! Förståeligt med tanke på tidigare konstaterande, men iaf. Den lille rackaren busar runt konstant, känns det som, även fast det tydligt märks att det börjar bli lite brist på plats därinne.
Halva igårnatt for hen runt och hade världens party så att jag inte kunde sova. Och så idag en halvtimme efter att jag vaknat så drar hen igång igen. Ser mycket, mycket hellre att hen håller på som nu, så att det riktigt känns än att man ska behöva gå omkring och vara orolig för att det inte rör sig alls, men lite öm börjar man ju bli. Särskilt eftersom att det nyaste tricket är att sparka på mina revben. Gärna så hårt som möjligt.

Här har ni förresten en bild på våra nya köksgardiner också. Helt irrelevant, men ändå!

Uppe tidigt

Kategori: Allmänt

God morgon i ottan!
Kan inte komma ihåg när jag senast var uppe den här tiden.. Men idag är jag det! Björn har det inte jättebra i sin rygg så vi bestämde oss för att ta bort ett lager madrass i sängen igår. Med facit i hand funkade det inte så bra för mig. Tidigare tyckte jag att det var jätteskönt att sova på lite hårdare underlag, men det verkar vara en fas som jag passerat, tyvärr. Men han verkar sova bra, än så länge, och det är ju bra ^^
Men usch, jag är ju nog så trött i vanliga fall, vågar inte tänka på hur det ska kännas senare när jag bara sovit typ 6 timmar :S Ja, jag är fantastiskt dålig på att gå och lägga mig i tid.
Lite "mysiga" förvärkar har jag på g här också, inte jätteroligt, men inte så mycket att göra åt. De brukar gå över. Har haft lite så till och från den senaste veckan.

Nu ska jag äta pizza till frukost och se om jag kanske kan somna om på soffan ^^

Ny frisyr del 2

Kategori: Allmänt

Ja vad tusan! Här har ni en bild på hur nya frillan blev, bara för att det är skönt att kunna sätta en bild till orden ^^
Jag vet inte riktigt vad som händer på den där bilden.. Hela allt ser skevt ut, tycker jag.. Skumt. Ett par solglajjor hängde också med för att det var soligt igår då bilden togs, häftigt värre, jag vet. Torra läppar med, såg jag nu, inte lika häftigt, men det är inte mycket att göra åt nu.

Men nä.. Jag vet inte, blev nog ändå inte riktigt vad jag var ute efter, men skitsamma! Nu har jag klippt mig iaf ^^

Ny frisyr

Kategori: Allmänt

En ny frisyr har jag ju hunnit skaffa mig också! Sista gången jag klippte mig var i juli, så det började vara på tiden. Hela hårsituationen har varit lite krånglig på senaste, då jag klippte en sidecut i somras, så håret på ena sidan har med andra ord varit en bit kortare än på den andra. Senast jag hade det problemet klippte jag av mig allt hår i en kort mohawkig frilla, men jag kände nu att jag inte vill ha det alltför kort då jag blivit "lite" rundare i ansiktet när jag äter mat för 15 flodhästar om dagen. Men något extremt ville jag göra ändå, annars är det så tråkigt att klippa sig tycker jag ^^ Så det fick bli en lugg! Något jag inte haft sen jag var typ 11-12, så det skulle bli spännande tyckte jag :) Nu såhär i efterhand vet jag inte riktigt vad jag ska tycka.. Det övriga håret blev liiiite för kort för min smak, men peppar mig själv med att det växer ju ut igen, förr eller senare.
Är lite sugen på att lägga upp en bild, bara för att det är så tråkigt med inlägg utan bild. Men ni får klara er än så länge. Blir om jag slänger upp nåt inlägg från mobilen lite senare, för det är där alla bilder är ^^
Hoppas att ni får en jättetoppenfredag, allihopa :)

Bloggtorka?

Kategori: Allmänt

Oj, hoppsan.. Visste att jag försummat bloggen nu de senaste dagarna, men att jag inte skrivit nåt på sex hela dagar.. Riktigt så illa trodde jag inte att det var, men tydligen.. Nu får det lov att bli skärpning! Men det är mest bara så att jag inte haft nåt vettigt att säga. Det mest 'spännande' som hänt är väl att jag haft förvärkar/sammandragningar några dagar i sträck, men de har som avtagit efter en timme eller så. Gode omysigt var det iaf, och det får mig att bli lite orolig(are) inför kommande förlossning. Hur jävla ont ska inte det göra? Jo, det vet jag väl att det kommer göra ont utav helvete, men det är som inget jag funderat mer över än det. Det kommer ju vara dagen då vi äntligen får träffa vårat efterlängtade lilla troll, det är det jag fokuserat på :) 58 dagar kvar till BF nu!

Storlekssituation

Kategori: Graviditeten

Det var ett tag sen någon bild på magen lades upp, såg jag just, så här kommer det en :) imorgon går vi in i vecka 31! Ber om ursäkt för att det inte är världens bästa bild, men jag försäkrar att det är fan inte lätt att ta en bra bild med de förutsättningar jag har (dvs fotomiljö, modell, utrustning osv). Bättre än inget iaf!

Hemlis

Kategori: Allmänt

Pratade just med min mamma i telefon och hon är så jäkla rolig, nästan hela tiden. Ungefär såhär löd konversationen:
Mamma: "Åh! *jätteivrig* Jag har.. Nej, förresten, nej, det är en hemlis!"
Jag: - Men va? Så får du inte säga! Berätta nu!
"Nej, nej, du får se när du kommer hit nästa gång!"
- Men jag vill veta nu, säg!
"*jättejätteglad* Jag har köpt klistermärken och stoppat på soptunnan!!"
Sen berättar hon att när min lillebror kom och hälsade på i måndags så hade han haft så fullt upp att titta på den pimpade soptunnan att han nästan kört in i en snökarm med bilen.
Ja, hon är så söt min lilla mamma <3 Kan inte tänka mig nån annan som dels skulle komma på idén att snygga till en soptunna, och inte heller vara så glad över det efteråt ^^

Fredag förmiddag

Kategori: Graviditeten

Något jag inte berättade om gårdagen var att vi var in på förlossningen för koll. Kände att jag inte skulle orka skriva ett inlägg om det på mobilen, så därför väntade jag tills nu då jag kan ta det på datorn ist, 1000 gånger smidigare!
Så ja, det hade varit en dag eller två då lilla pyret rört sig mindre än vanligt, som jag kände iaf. Och när hen väl rörde på sig så var hade rörelserna en helt annan karaktär än innan, kändes lite som att hen simmade runt i sirap :S Det gick väldigt segt, hursomhelst, och buffarna var inte alls lika starka som de hade varit innan. Så jag tyckte att det var bäst att ringa min barnmorska och höra vad hon trodde om läget, hon tyckte jag skulle ringa till förlossningen, vilket jag då gjorde. "Jaha, okej, då får du nog ta och komma in", sa kvinnan jag pratade med där med gravallvarlig röst. "Ehehe, bo-borde jag vara orolig?" stammade jag nervöst fram till svar. "Kom in på en gång bara så ska vi se efter", replikerade hon och då småpanikade jag runt ett tag, tänk om det skulle vara nåt allvarligt, och 15 liknande tankar snurrade runt i huvudet på mig. Men så ringde jag Björn, som skulle komma hem från jobbet för att följa med till sjukhuset. Bara det gjorde att jag kunde slappna av betydligt, min klippa i livet skulle med <3 
Så när vi väl var framme fick vi vänta i 20 minuter, nåt, innan jag blev uppkopplad till en CTG-apparat-sak som skulle mäta Minis hjärtslag. Och då (såklart) började han/hon röra på sig mer än nånsin, till och med lite aktivare än hen brukar. Lustigt att det alltid är så, när man väl ska kolla upp nåt så är alla 'symptom' som försvunna :P Men mycket hellre det än att det faktiskt ska vara något allvarligt. Sen fick vi iaf göra ett ultraljud och se lilla plutten för tredje gången <3 Haha, och det var så helroligt, hen låg och drack :D Tyckte jag var hur häftigt som helst att se, tänk att hen gör såna saker därinne som inte känns osv :) Nu såg man inte så jättebra, men jag tyckte iaf att det såg ut som att hen har Björns näsa :D Vi får se på två månader ;)
 
Summan av kardemumman blev iaf den att allt verkade vara precis som det skulle och det var absolut inget att oroa sig över, lättnad, lättnad! :) Men som sagt; det var skönt att få kolla upp iaf, så att man visste säkert. Hellre att man kollar en gång för mycket, känner jag. Hönsmamma som jag är.
Det var otroligt skönt att få ha med Björn också, han är det perfekta sällskapet att ha med.. Överallt, egentligen, men särskilt då man är orolig eller ska vänta länge på något. Han är som gjord för att underhålla och få en på andra tankar :) Han säger så roliga saker, så man kan inte låta bli att skratta, han är toppen <3

Mysfredagen fortsätter!

Kategori: Allmänt

Killen kom nyss hem och fixade te till oss, han är så underbar <3 så nu sitter han och kollar av internet medan jag curlar upp mig (så gott det går) i ett hörn av soffan med min tekopp och en ny bok :) Eller ja, den är inte jätteny (fick den förra julen av lilla mamma), men jag har inte läst den än, vilket gör den lite mer ny. Håller tummarna för att den är lika bra som baksidan låter göra skäl av :)

Mysfredag

Kategori: Allmänt

Har det lite mysigt för mig själv medan Björn är ute med några kompisar :) Desperate Housewives rullar på tvn, månen lyser utanför fönstret, doftljusen brinner på bordet och minibebisen leker på i magen. Jag har det riktigt, riktigt mysigt ^_^

Älskade små tulipaner!

Kategori: Allmänt

Åh, igår äntligen, äntligen kom det hem ett par styckna små tulpaner med oss från stan! De är så fina, så fina och jag är så glad :D titta så toppen det blev!

Shoppingtur

Kategori: Minis prylar

Efter boendeförhandlingarna så kom min mamma förbi och vi gick en sväng på stan. Var jättelänge sen vi gjorde nåt sånt och det var kul att vi kunde spontangöra det bara sådär idag :)
Mini har redan en halv liten garderob som min bästa vän, mamma, mormor och lite annat folk har köpt, men fram till idag så har inte jag bidragit alls till den då jag tyckt att det varit för tidigt. Men nu, 7 månader in i graviditeten så har jag köpt det första bidraget från mig ^^ bild på det finns lite längre ner :)
Sen köpte jag en vas också, för nu är jag otroligt less på att bara gå runt och längta efter tulpaner, jag vill ha dem i mitt kök!! Så nu är det faktiskt fullt möjligt för tulpanerna att invadera, vilket jag ska se till att de gör antingen senare ikväll eller imorgon :) åh så fint det kommer bli! Någon bild på vasen blir det då inte, den står bara och ser ensam och naken ut just nu. Den vill visa upp sig tillsammans med sina nya kompisar lite senare ist :)

Future (sort of) decided!

Kategori: Allmänt

Javisst, nu vet vi lite mer om hur det närmsta året kommer att bli iaf, känns hur skönt som helst! Äntligen kan man slappna av lite mer och bestämma vilka möbler vi ska köpa nya, både till oss alla och till lilla pyret :) Björns syster kommer att rensa ut alla sina saker som fortfarande står kvar här i lägenheten och den kommer att bli HELT våran, iaf i ett år, samtidigt som vi jobbar på att försöka hitta nåt nytt i samma stad. Min förhoppning är att vi till slut får ta över denna helt och hållet, för den är verkligen hur fin som helst <3 perfect, så att säga. Vad jag också hoppas på är att vi får måla/tapetsera om det vi nu har som sovrum, för den tapeten är rent ut sagt hemsk. Usch!

Bad och boende

Kategori: Allmänt

Dagen har bjudit på en hel massa, har varit massor av sol och lite plusgrader på förmiddagen, vilket jag blir såå glad över och supportar helhjärtat! Mer sånt tack :) Med anledning av väderleken så fick mina glasögon vila idag och linserna åkte på, åh, denna rörelsefrihet! Man blir tio gånger smidigare i allt man tar sig för! Vet inte om det är sant, men det känns så iaf ^^ Kudos till vem som än uppfann linser!

På eftermiddagen fick vi lite förslag och erbjudanden angående våran boendesituation som vi måste tänka över. Tänker inte säga mer om detta just nu, då inget är klart till 100%, det får bli i ett senare inlägg, mest troligt imorgon för att vi måste bestämma oss superfort!

Sen for vi faktiskt iväg 5 mil söderut med två av Björns kompisar för att bada! Spontana som vi är :) Var jättekul, även om inte jag kunde åka de roligaste rutschbanorna (heter det så?), det får bli nästa gång!
Kul, kul, kul, men nu är jag ack så trött och ska glutta lite Desperate Housewives i väntan på att Björn ska komma hem från jobbet :)
Hoppas ni också haft en finfin dag :)

Tatueringar

Kategori: Allmänt

Ser så otroligt många som skaffar tatueringar BAKOM ÖRAT..! Och jag fattar helt enkelt inte grejen med detta, det känns bara extremt fjolligt i mina ögon. Vad är det för idé att ha en tatuering som knappt syns och på ett sånt ställe? Ja, jag förstår att det finns de som vill vara diskreta osv, men kom igen peeps, bring it out there! Vad är det värsta som kan hända? Tatueringar är (oftast, absolut inte alltid) för snygga (och coola ;)) för att gömmas bakom ett öra och en massa hår.

Tror det är dags att jag engagerar mig i 'Tatueringarnas befrielsefront', eller liknande.

Hoppsan

Kategori: Allmänt

Ajdå. Kan man säga. Jag var på väg till jobbet i fredags då jag kände att 'hmm, jäklar vad bilen drar åt höger.. Men det kan inte vara punka, då skulle jag ju inte kunna köra 100'. Ack och fy, så fel jag hade! Insåg efter ett par 100 meter till att jag var tvungen stanna och kolla vad som stod på, och såklart, punka på ena framhjulet. Och sen till jobbet var jag också, förbannat! Och inte bara det, jag har absolut ingen aning om hur man byter däck, och även om jag skulle ha det så hade jag inte kunnat åstadkomma värst mycket med pilatesbollen jag har till mage. Dessutom hade jag saker i bilen som de behövde asap på jobbet. Efter att jag ringt runt lite kunde min pappa komma och hämta mig (<3!) och under tiden var detta min utsikt:

 

När han kom fram och skulle hjälpa mig, så fick vi såklart inte upp skuffen där reservdäcket låg, låset hade fryst igen. Så vi fick helt enkelt lämna bilen där medan jag for och jobbade, under tiden så for mamma och hennes man och fixade däcket och parkerade bilen utanför mitt jobb så jag kunde åka med den hem iaf :) I know, I know, mina päron är fantastiska <3 Vet inte vad jag skulle göra utan dem :)

Så jag var på fint humör hela den dagen iaf, trots att det blev lite tokigt ^^

Om resten av dagen

Kategori: Allmänt

Jajjemän, då var dagen så gott som över och jag har landat hemma i soffan igen!
Till att börja med så kan jag berätta om lägenheten som vi var och tittade på i grannstaden; den var jättefin, väldigt öppen och precis lagom stor :) så den ska vi absolut fundera på. Så till efter helgen borde vi veta iaf :) det enda som var mindre bra var att inflytten var den första juni, och eftersom Mini är beräknad till mitten/slutet på maj hade det varit skönt att ha allt inflyttat senast i början av samma månad. Men men, allt löser sig :)

Resten av kvällen har jag bara hängt med två tjejkompisar och snackar massa skit och skojigheter. Skrattar aldrig så mycket som när jag är med dem ^^
Nu ska jag och Björn glo lite film och sen är det då sovdags :) godnatt!

Busy day!

Kategori: Allmänt

Torsdag idag, min enda lediga dag den här veckan, så det är såklart en massa som ska hinnas med idag :) Eller ja, en massa, dvs om man jämför med en vanlig dag som består av jobb, hemkomst, somna i soffan, typ. Först nu så ska jag och Björn åka och titta på en lägenhet i grannstaden, en trea mitt i centrum som vi hoppas är fin :) Sen ska vi snabbt förbi min lilla mamma och äta våfflor, och efter det ska jag leka med några vänner! Kommer bli en toppendag :)
 
Men som sagt; först lägenhetstitt! Jag är aspepp och hoppas att den ska vara finfin så att vi vill ha den :D Skriver ihop en fin liten update om det senare :) Ha en kanondag, hörni!

Tråkigt galleri

Kategori: Allmänt

Kollade just igenom alla bilderna på telefonen (cirka 100 stycken) och bildmässigt har jag haft ett fantastiskt trist halvår. Mer än hälften av alla tagna foton är på den växande magen, vilket ju är kul, men det är ju absolut inte det roligaste motivet jag sett. Tur det blir vår snart så man kan vara ute och hänga mer så att lite annat kan få vara med i bildgalleriet på min lilla telefon ^^ fast då lär ju iaf minst 87% av alla bilder vara på lilla Mini ;) men bättre det, hen är garanterat en mer spännande modell än vad jag är ^^ håller alla tummar och tår för att hen ärver sin pappas fotogeniska sida framför min.

Här får ni en bild på Björns knä, en av bilderna som inte var på min mage. Håll till godo!
 
 

Om våren

Kategori: Allmänt

Åh, jag längtar sååå efter våren! Hela veckan som varit (fram till igår eller i förrgår) har det varit plusgrader med +11 som varmast och jag har varit så överlycklig! Positiv som jag är hoppades jag på en tidig vår, men det var bara teasing ifrån vädrets sida. Nu har vi minus igen och några plusgrader lär vi inte känna skymten av förrän i april. Suck. Men nä, jag är ändå optimistisk, tror (och framförallt hoppas!) på en tidig vår i år, skulle behövas :) Älskar allt vad värme och musöron på träden heter <3 Kom snart, kära vår!