adjektivsteorin.blogg.se

Lite tjafs, snack och allmänna funderingar om mammalivet

Snurriga typer

Kategori: Allmänt

- Jag vill ha bullar! sa jag till Björn för ett litet tag sen, för han var i köket och fixade.
"Ja, men jag sätter några på värmning då", svarade han och hämtade en påse ur frysen, ställde upp ett par stycken på ett fat och håller sen på att stoppa in det i kylen innan han fattar vad han håller på med ^^
- Vad tossig du är, skrattade jag åt honom.
När micron sen plingade att de var klara så gick jag för att hämta dem. Tror ni inte då att jag öppnar dörren till kylskåpet för att ta ut dem? Det är ingen ordning här ikväll alls, verkar det som.

Sortering

Kategori: Minis prylar

Det här med storlekar alltså... Beroende på var man köper kläder så skiljer storlekarna ofta när man jämför med kläder i samma storlek som är köpt någon annanstans, det tycker jag är sjukt jobbigt. Kan inte allt i storlek 62 vara lika stora, liksom? Det verkar vara väldigt svårt, för en del är mer som 56:or medan andra är som 68:or. Fett jobbigt. Så idag har jag sorterat de flesta av Minis kläder så att de är i riktig storleksordning. Det blev en del storlekar som blev blandade, men nu borde det stämma bättre iaf :)
Sen på kvällen gick jag och Björn på bio och såg Iron Man 3. Det var mysigt, och den var inte alls dålig :) Robert Downey Jr är ju grym!

Pyttekläder

Kategori: Minis prylar

Det är så gulligt med små pyttekläder tycker jag :) och hur kul som helst med att få dem i ordning så att de går att använda med, vilket är precis vad jag gjort ikväll :) Nu har jag tvättat de nyaste kläderna som jag köpte i tisdags på Ikeatrippen, så nu hänger de fint på tork i vardagsrummet ^^

Sängen färdig och Minifunderingar

Kategori: Graviditeten

Ja, äntligen så är sängen nu sovfärdig för vårat lilla troll :D Madrassen vägrade lyssna på mina hot så nu ikväll gjorde Björn ett par ingrepp med kniven och nu passar den (madrassen alltså, inte kniven) förträffligt i Minis säng! Bäddat fint har jag också gjort och det är inte alls länge kvar tills någon nu ska sova där <3 Imorgon är det tre veckor kvar till BF.
I början av graviditeten gissade jag på att hen skulle komma den 28e (maj då), i förrgår hade jag en dröm om att det blev den 3e och nu i vaket tillstånd funderar jag på om det inte kommer att bli den 8e iaf.. Åh, det är så spännande att hålla på att gissa och fundera :D Min bästa vän (Minis blivande gudmor) håller all världens tummar och tår i förhoppningen om att Mini ska komma på hennes födelsedag, den 5e maj ^^ Sen har vi ju en av mina andra vänner som tycker att Mini ska födas när hon fyller år: den 6e december. Nej, det är jag inte världspepp på, då får det hellre bli 5e maj. Även om jag helst vill att hen ska få ha sin alldeles "egna" födelsedag, men man kan ju inte bestämma allt :) 
Vad gäller gissningar på könet så är det verkligen skilda meningar där, vilket jag tycker är hur roligt som helst :D Det vore ju inte alls lika skoj om alla skulle säga att "det blir en tjej" eller tvärtom. Nejnej, meningsskiljaktigheter är alltid roligt! Iaf gällande detta ;) Personligen var jag först helt inställd på att Mini skulle bli en hon. Nu är jag mer inne på att hen är en han :) Men det är bara en känsla jag har, inte är den särskilt stark heller, det är mer bara som att jag lutar åt "pojkhållet" just nu. Hen får vara vad hen vill, bara hen är frisk och glad :) Frisk iaf, haha.
 
Har ni som läser några gissningar? :) Skriv en liten kommentar isf, skulle vara roligt att höra :)
Kram på er!
 
 
Såhär ser då sängen ut i bäddat tillstånd. Som jag har längtat att få den klar <3
 
 
 

"Recension" av vaxningen

Kategori: Allmänt

Ja hörni.. Kan sammanfatta vaxningen av mitt högerben (orkade bara med ett, det blev så tradigt) med ett ord: Kladdigt. Jäklar vad kladdigt! Efteråt skulle man ju torka med nån våtservett som följde med, då blev det ännu värre! Jag har ju alltid haft den åsikten om vaxning att "Äh, det kan väl inte göra så ont", och där hade jag faktiskt rätt! HAHA! Överallt som jag har hört så har det varit som att slita av sig benet, ungefär. Så har det låtit av dem jag pratat med, sett på film (opålitlig källa, jag vet) osv, och ja, visst kändes det, det var jag beredd på, man kletar ju på en massa kladd och rycker bort en massa hår på en gång, smärtfritt kan det ju knappast vara. Och som sagt; lite ont, men inte så mycket som mina källor låtit göra sken av. Min smärttröskel är ju inget att skryta med heller, den är ganska mittemellan, så; there you go!
Men som tidigare konstaterat; kladdigt. Ojojoj.. Även efter att jag duschat så känns det fortfarande inte helt.. Okladdigt. Men det går nog över. Tror dock inte riktigt att detta är mitt förstahandsval för hårborttagning. Men så har jag ju 5 remsor kvar i paketet, så lär ju ta det andra benet också här nån dag. Inte ikväll. För det ids jag inte. Nu ska jag äta mackan och se på Arga snickaren innan jag går och lägger mig! Jobb från 10.45 imorgon :)
Godnatt!

Ingen bäddning

Kategori: Allmänt

Nej.. Som rubriken lyder, inte blev det någon bäddning av Minis säng idag inte.. Madrassen passar inte, så måste skära till den lite. Som tur var var den för stor, lättare att fixa då än om den skulle ha varit för liten. Men ändå jobbigt. Hade ju tänkt att den skulle passa perfekt när den var från Ikea och sängen likaså, men.. Icket. Fett arg blev jag då och vrålade lite. Men det hjälpte ju inte heller. Det stod på bruksanvisningen att det skulle ta ~72 timmar för den att få sin rätta form, så håller fortfarande tummarna för att den ska krympa och på något mirakulöst sätt passa. Har den inte tagit sitt förnuft tillfånga tills i övermorgon så hämtar jag kniven! Ska hota den lite ikväll.

Nu ska jag göra något jag aldrig gjort innan! Jag ska vaxa benen! Det ska bli sjukt spännande :D Återkommer med reaktioner senare. Ha en bra kväll allihop :)

Effektiv hemmafru!

Kategori: Allmänt

Åh, älskar effektiva dagar :D då man bara gör och gör och gör saker och det blir så jäkla bra! Idag är precis en sån dag :) har hållt på och tvätta sen 12, all disk som får plats i diskstället plus lite till är ren och soporna är slängda! Har till och med slagit på stort och bäddat fint i våran säng. Det enda som fattas är röj på diverse bord, dammsugning och bäddning av Minis säng :) det sistnämnda tänkte jag fixa med nu medan den sista tvättmaskinen jobbar på.
Köpte ju även en torkställning igår som funkar toppenbra :D (Var ju tvungen att inviga den). Hade jättegärna fortsatt att tvätta, men den börjar vara överfull nu, så får hejda mig lite :) Tills imorgon!! Haha. Om det är sånt här hemmafruar pysslar med så hade jag lätt kunnat vara en :) just idag iaf ;)
Här är en bild på vårat fina, nya torkställ!

Tokig mamma

Kategori: Allmänt

Min mamma är en av de roligaste personerna jag känner. Kanske mest för att hon inte försöker vara skojig, men blir det ändå tack vare timing, tonfall osv. Eller så är det bara jag som är mer lättroad än andra, jag vet inte.
Igår under våran Ikea-resa hade hon iaf en av sina roligare dagar, vid ett tillfälle bröt jag ihop och skrattade så mycket att jag inte fick luft och hela ansiktet blev tomatrött. Det min mamma gjorde då var att kommentera att det såg ut som att jag var på väg att explodera, vilket inte gjorde saken bättre. Tilläggas ska även att detta var i slutet av dagen och att jag aldrig varit mer övertrött. Jag var med andra ord i ytterst sårbart tillstånd.
Nu kommer jag inte ihåg alla tokigheter som inträffade igår, men det jag minns allra tydligast var när det kom en liten, liten rondell som mamma bara körde rätt över. "Nämen oj!" utbrast hon och försökte försvara sig med att bilen innan faktiskt gjort precis likadant.
Nej, igår var en riktigt rolig dag :)

Ikea-tripp

Kategori: Allmänt

Igår så for jag och min lilla mamma till närmsta Ikea (~13 mil bort) och shoppade loss! Typ. Min plan var att köpa madrass till spjälsängen och lite andra nödvändigheter. Det gick som det skulle och lite till som inte med på inköpslistan fick också följa med hem. Det roligaste är ju när man kommer hem och får packa upp allting! Hade sett fram emot att få bädda spjälsängen redan igår, men madrassen behövde tid på sig för att ta sin riktiga form då den var vakuumförpackad (typ). Men idag jäklar, då ska här bäddas :D 
Lite kläder (allt i turkost tema ^^) hittade vi på Ica Maxi också, så de fick följa med också och utöka Minis garderob ytterligare.
 

En del av Ikeas tygavdelning. Det värsta stället på hela varuhuset, enligt mig. Min mamma är av den exakt motsatta åsikten och blir alltid jätteglad när vi kommer just hit. Här har Ikea planerat sjukt dåligt, det finns inga stolar i närheten, mina fötter var inte glada.
 
Dock fanns det ett par styckna i slutet och då blev jag glad! Det känns att man bär på 20 extrakilon, kan jag tala om. Tack och lov för sittplatser <3

Virrig tjej

Kategori: Graviditeten

Bb-väskan som jag ju packade relativt färdig tidigare står nu i sovrummet och väntar på att få åka iväg med oss till förlossningen på förhoppningsvis inte alltför länge :) men jag kom på tidigare idag att "är det inte nåt som saknas här..?" Och jo, det hade jag hu faktiskt helt rätt i: jag har ju inte packat ner några kläder till Mini! Hur snurrig får man lov att vara egentligen?

En månad kvar...

Kategori: Graviditeten

Ojoj, igår somnade jag halv nio på kvällen och jag sov nästan nonstop till runt tio idag. Sen lite mellan 11 och ett också. Fy vad trött jag har varit, konstant! "Nåja, det är skönt att det är över snart", tänkte jag då, tills vi var på föräldrakursen i eftermiddags (sista gången) och blev påmind om att just det, sen kommer ju ungen ut och blir ännu mer krävande.. Ingen sömn där inte, haha. Man kan nog inte nu såhär innan hen kommer inse riktigt hur jobbigt det kommer att bli. Givetvis kommer det jobbiga vägas upp mot allt det bra, men trött lär man ju bli hursom.

Idag är det exakt en månad, 30 dagar, kvar till BF! Herrejösses vad tiden går undan, som så många gånger konstaterat ^^ Nu har vi införskaffat en bilstol också, så det är nästan inget kvar nu :) förutom att fixa lilla rummet såklart, det skulle ha blivit gjort idag, men då kom inte Björns syster och då kunde vi ju inte göra nåt, så.. Börjar vara lite less nu, blir så stressad av att det bara är fullt i grejer och inget händer.
Nästa vecka är näst sista veckan jag jobbar :D såååå skönt!

Sist men inte minst; köpte ett kinderägg idag också och fick denna:

"Misslyckad" planering

Kategori: Allmänt

Saker blir nästan aldrig som man tänkt sig när man planerar vad man ska göra de dagar då man är ledig. Jag tänker alltid att jag ska vara jätteeffektiv och göra de saker jag inte hinner med de dagar jag jobbar. Dagens plan(er) var att dammsuga, fixa i badrummet och, ja, städa lite allmänt sådär.
Till att börja med så sov jag fram tills nu (hoppsan!). Det började inte jättetoppen. Och iaf jag blir lite segare ju mer jag sover, så är ganska trött nu. Känner inte alls för att göra det jag planerat utan tänker ist kasta mig ner i myshörnan på soffan med ett par mackor och en film. Iaf tills Björn kommer hem om typ 2 timmar. Sen får vi se ^_^ haha.
 
Såhär otroligt, gosigt oemotståndlig är myshörnan, täcken, filtar kuddar och allt man kan önska sig <3

BB-väskan

Kategori: Graviditeten

Javisst! Nu är den så gott som packad :) Har jag bestämt. Var ju som inte så jättemycket att packa. Kläder, blöjor, om man vill ha böcker osv. Tandborste och sånt kan jag ju inte packa nu, vill ju gärna fortsätta borsta tänderna fram tills vi far. Och kläder som passar har jag fett lite av, så packade bara ner litegrann så får resten komma med när vi far på riktigt. Så ja.. Mer än så var det inte :) haha. Nu är det så gott som gjort iaf :D

Veckobyte

Kategori: Graviditeten

Hej vad det går undan! Nu är vi i vecka 35. Bara 5 ynka veckor kvar tills BF! Det är inte mycket alls.. Får fullt i fjärilar i magen när jag tänker på det ^^ Veckan som varit har flutit på bra, den har gått fort framförallt. Det är skönt :) Är helt slut i kroppen idag, vill inte göra någonting känner jag, men ska iväg och träffa en kompis vid 18-snåret. Förhoppningsvis är jag lite piggare då ^^
Mini har ju ändå sedan vecka 27-28 nånting, varit förskräckligt pigg och knappt velat ligga stilla en sekund, men nu har hen faktiskt börjat lugna ner sig lite. Mest troligt pga platsbrist som jag känner av. Snart får du hur mycket plats som helst att röra dig på, hjärtat <3
 

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag har vi hunnit med litegrann :) Kl 14 var det dags för andra gången på föräldrakursen, men innan vi for på det var vi och köpte oss en spjälsäng! Härliga tider :) Det enda vi saknar nu är ett babyskydd, och det ska vi fixa i nästa vecka är tanken. Fy vad vi är duktiga! 
 
Såhär ser sängen ut, den blev en Hensvik från IKEA :)
 
Innan vi for så började det storsnöa. Tror inte att det snöat på iaf hela mars, så jag hade helt lagt undan tanken på att det faktiskt skulle komma något mer i år, men det blev ändå lite mera. Ser inte mycket ut på bild, men det snöade ganska rejält ändå. Allt som kom smälte ju bort på ett par timmar, men iaf. Nu får det iaf vara nog med snöfall för den här säsongen tycker jag.
 
Utsikt från vårat sovrum.
 
Så har jag jobbat litegrann efter att vi var färdiga på kursen, sen har det mest blivit att slappa hela kvällen :) Skön avslutning på jobbveckan, tycker jag ^^ Björn for iväg och lekte med några kompisar för ett par timmar sen och sen dess har jag mest bara sett på min nya addiction: Arga snickaren! Det är för härligt :)
 
Trevlig fredag på er :)

Tråkig

Kategori: Allmänt

Idag orkar jag inte riktigt skriva ihop något roligt, är så ofantligt trött så det finns inte. Mini har hållt mig vaken ganska fint inatt, har sovit jättekasst för att hen har lekt omkring jättemycket, sen är jag så gott som konstant kissnödig också så måste upp varannan timme känns det som. Sen skulle jag dessutom upp tidigt och fara iväg för att fixa det där läkarintyget (allt gick bra, fick det och det har omedelbar verkan, så jobbar halvtid fr.o.m nu!) och sedan skulle jag jobba mellan 16 och 20.
Nu har jag då äntligen kommit hem iaf och ska bädda ner mig i soffan med lite gottis och se på Arga snickaren tills jag däckar ^^ Det är planen iaf :)

Skojig lunch

Kategori: Allmänt

Det är ju mycket roligare att äta då mackorna inte ser likadana ut som de alltid gör ^^

Vagnen

Kategori: Minis prylar

Här har ni en lite bättre bild på Minis vrålåk som tar upp en ganska stor del av våran pyttelilla hall :) Eller nä, den är inte pytteliten, men den är inte stor heller ^^ 
 
 
 
Skitfin är den :) Provkörningen vi gjorde igår mellan parkeringen och in i lägenheten gick toppen, känns som att den kommer funka skitbra :) Ska bli sååå roligt när vi får börja använda den på riktigt :D 39 dagar kvar! Vet inte om jag hoppas på ett tidigare eller senare datum. Är kluven just för att vi inte har det som är tänkt att bli Minis rum någonstans nära färdigt än. Det är en del jobb kvar där. Så på det sättet vore det skönare om hen kom lite senare, men samtidigt så längtar vi ju så mycket efter pluttisen, så det är svårt att vänta längre. Plus att jag är lite less på att vara gravid nu. Det är tungt, hela jag är full i en massa vätska så att det är svårt att röra sig, sammandragningar i tid och otid.. Tror att det enda jag lyckats undvika är foglossning och halsbränna, vilket jag är oerhört tacksam över :)

Arga snickaren

Kategori: Allmänt

Björn var tvungen att ha med sig den bärbara datorn till en kompis som han for till för typ en timme sen. Jag hade då hållt på en kvart med att försöka buffra upp ett avsnitt av Desperate Housewives (min absoluta favoritserie!) och kände mig alltför less för att försöka buffra upp det på nytt på stora datorn (det gick såååååå segt) så jag slog på tvn ist. Arga snickaren bjöds det på, något jag inte sett på säkert... Ja, nä, jag kan inte komma på sist jag såg det, så länge sen var det. Hade glömt hur roligt det var att se :) Älskar hur han (och teamet) fixar upp hus och får folk på rätt köl igen. Jag blir så glad då det går bra för folk :) Sjukt kul att se igen! Har jag tur finns det fler avsnitt på kanal 5's hemsida ^^ ska kolla nu!

De runt omkring

Kategori: Allmänt

Mitt i all skiten är jag iaf hur tacksam som helst för att de människorna jag har närmast ikring mig är guld värda! Särskilt min chef som alltid är hur förstående som helst med vad för knäppa saker jag än säger :) Ringde honom just och hörde hur det skulle funka med enbart 4 timmars arbetspass för mig nu tiden innan jag slutar och det var inga problem alls. Stoor sten som lyfte från mina axlar! Nu är det bara det där förbannade läkarintyget som ska ordnas. Tycker att de kan ringa mig snart och säga "Jo, det är bara att komma imorgon!".

Nu är jag LESS!!

Kategori: Allmänt

Att det ska vara så himla svårt, jag fattar inte.. Mitt jobb är vansinnigt fysiskt påfrestande, jag står upp HELA mitt arbetspass och om jag jobbar mer än 6 timmar får jag sitta ner en halvtimme. That's it. 6 timmar eller under; ståtid konstant. Det involverar en massa lyft, böjande och sträckande på sig = sliter på ryggen som redan utan det är belastad till maxgränsen. Förutom detta en helvetes massa stress också. Ni fattar. Har känt ett tag att det är en bra idé att gå ner i tid då jag inte vill vara helt borta från jobbet än, så har tagit tag i att skaffa sjukintyg nu, då jag inte får någon graviditetspenning (plus att handläggningstiden på den var 30 dagar, och Mini är beräknad om 39). Ringde imorse till vårdcentralen för att få en läkartid och bemöttes av detta: "Ja, vi ska se. Det är ju inte så akut iaf". Idiot! Hur fan kan han veta det? Blev helt paff av det bemötandet, så jag sa ingenting. Nästa fredag fick jag iaf tid, och då är det ~10 dagar kvar som jag ska jobba. Ringde tillbaka nu när jag hämtat mig lite för att få en närmare tid. "Nej, det är den tidigaste som finns" säger hon jag pratar med. - Finns det ingen annan läkare jag kan gå till då? "Nääej, vi har ju bara två stycken just nu.." -*förklarar situationen ytterligare så att hon ska förstå vikten av det jag säger* Kan jag inte vända mig någon annanstans då? Har ni någon öppen mottagning?
"Näää, det har vi ju inte.. Enda alternativet är om man går och frågar de här läkarna personligen om de har tid". - Jaha.. Kan du göra det då? "Joo, men det kan jag göra, men jag garanterar inget".


Varför ska det vara så himla svårt?! Ska jag behöva antingen fortsätta jobba med ett jobb som är för fysiskt krävande för mig och min kropp just nu i en månad till eller sitta hemma, må bättre, men utan lön bara för att systemet är jävla uppfuckat? Nu är jag riktigt jävla skitless på det här. Hur svårt kan det vara att få det att fungera? Något sådant här kan ju inte ta länge alls? Läkaren kan träffa mig, fråga hur det står till, nicka och sen skriva på det där jävla pappret. Svårare än så kan det väl inte vara?
Nej, jag är inte insatt alls inom sjukvården, så kanske är det jättesvårt, men har svårt att sympatisera med dem nu. 5 minuter av deras tid vill jag bara ha. Herregud..

Fin filt

Kategori: Minis prylar

Kan börja med att nämna att det är staplat lite vagnstillbehör i vagnen på förra bilden, så det ser lite knasigt ut. Ska fixa en bättre bild imorgon eller så :)
Det jag egentligen ville med detta inlägget var att skryta lite över hur fin och duktig min mamma är som virkat ihop världens gulligaste filt till lilla pyret :) kolla bara! Ingen kommer vila lika fint som Mini, under denna :)

Vagnköp

Kategori: Minis prylar

Jajjemän! Nu är det klart och betalt med vagnen :D ååååh vad bra det känns! Nu slipper vi fortsätta leta efter en, kalas!
Jag är ett stort fan av att göra listor för allt jag ska ta för mig; vad jag ska göra under dagen, vad som ska packas inför en resa, hur jag ska städa ett rum.. Listan kan göras lång ;) så såklart har jag gjort en lista för allt som ska vara klart innan Mini kommer. Köpa vagn var såklart en av punkterna som vi nu kan stryka! Dagen kunde inte avslutas bättre :) här har ni en bild på pärlan, tagen i all hast. Sov gott allihopa :)

Telefonsamtal

Kategori: Allmänt

Jag är den där typen av människa som verkligen AVSKYR att prata i telefon. Iaf att ringa. Ringer nån till mig funkar det bättre. Men nu såhär i tider då det är mycket som sak fixas, typ köpa saker, (spenderar mååånga timmar på Blocket dessa dagar), ringa om ersättning till F-kassan, ni fattar. Så jag har en liten mental breakdown precis innan jag ska ringa, sen efteråt känns det bra ^^ men det är lika otäckt varje gång ändå. Usch. Det är tur att jag inte jobbar i telefonsupport eller nåt.

Igår iaf så skulle jag ringa Försäkringskassan och höra med dem om ersättning och allt möjligt, så jag fattar mod till mig och slår det lilla numret. "Du har nu plats... 135 i kön." Vad bra! tänker jag. Då hinner jag ju samla mig lite :) Och nog hann jag det alltid... 35 minuter satt jag där i kön. Sen när det väl blev min tur så fick jag kopplingston två gånger. *Tuuuuuuuuut* ........ *Tuuuuuuuuuut* Och sen hände inget mer! Sju minuter till satt jag där och väntade (för mitt i allt plockar säkert nån upp luren, tänkte jag), men det hade jag ingenting för. Då var jag arg. Skitarg, bör tilläggas. Det var nära att något gick sönder. Idag gör jag ett försök till och hoppas på att det går bättre.

Perfektion

Kategori: Allmänt

Köpte ett par päron för några dagar sen som var stenhårda, så jag har låtit dem sola sig på köksbordet sen dess och idag bestämde jag mig för att det var nog. Och det var det! Nu är de perfekta :D sådär lagom mjuka och saftiga. hade jag ätit dem igår hade de garanterat varit för hårda. Älskar när man lyckas med saker ^^

Liten sammanfattning sen sist och packningstankar

Kategori: Graviditeten

April har det blivit! Det varma vädret håller fortfarande i sig och jag är helt säker på att det måste vara något slags rekord när snön tinar nu, iaf i den del av landet där jag bor. Tror aldrig det gått så fort. Nåja, jag klagar inte, älskar våren, värmen, fågelkvittret och de gröna små löven på träden som blir :) Heja våren!
 
På föräldrakurs har jag och Björn hunnit vara också sen senast jag skrev :) Totalt är det tre träffar vi ska på, och i fredags var alltså den första. Då pratades det mest om förlossningen, hur man hittar dit, vad som händer där, olika typer av smärtlindring osv. Det mesta var sådant vi redan visste om, men det känns ju alltid skönt att få det bekräftat. Nu går jag mest runt och funderar på att packa BB-väskan. En kompis till mig fick sin bebis tre veckor innan BF och de hade inte packat någon väska, så han har sagt till mig att jag ska packa den redan från det att jag var i vecka 25 eller nånting ^^ Framförhållning är ju alltid bra, men nån måtta får det lov att vara, har jag tänkt. Tills nu då. Det börjar kanske vara dags? Igår promenerade vi in i vecka 34, så det närmar sig ju med stormsteg :) Det är fruktansvärt spännande! Som vi längtar efter den lilla tussen, går inte att beskriva :) Tänk att det är mindre än två månader så är hen här :D Hur mycket jag än säger det så går det inte riktigt in..