adjektivsteorin.blogg.se

Lite tjafs, snack och allmänna funderingar om mammalivet

Bebisbus

Kategori: Graviditeten

Märker mer och mer hur Mini brås på sin pappa, (om man nu kan märks det såhär tidigt); idag har det varit väldigt livat i magen, tror knappt att hen legat still en minut ens. Björn är lite likadan, han är duktig på att springa runt och göra en massa saker, trumma på grejer och studsa med benen :) nåja, jag tycker bara att det är roligt, Mini får mycket hellre hålla igång hela dagarna än att hen inte rör sig så det känns alls. Sen är det ju väldigt spännande att känna hur hen sprattlar och håller på därinne, även om det känns väldigt konstigt vissa gånger. Det hör till, and I like it :) ska bli kul att se hur pass livat det blir när hen kommer ut ^^ mindre ön 90 dagar kvar till BF nu :D

Boplats

Kategori: Allmänt

Sitter på Hemnet och kollar in alternativet till hyresrätt; köpa något. Har hittat flera stycken som jag tycker om! Det är synd att man inte är gjord av pengar bara, hade inte suttit helfel. Är inte sådär jättepigg på att låna en massa cash och betala världens ränta på det i 100 år. Särskilt när vi inte vet hur vi vill bo om ett år eller två, man kanske vill flytta söderut eller bara ha mer utrymme, det vet man ju inte. Så är inte jättepigg på att låsa fast mig vid någonting sådant, även om det hade varit hur mysigt som helst att bo i ett radhus i ett fint område, eller så. I slutändan kanske vi inte har något val ^^ Haha. Vi får se hur det blir helt enkelt :)

Onsdag, javisst!

Kategori: Graviditeten

Idag har jag mest bara jobbat hela dagen lång. Hann med att träffa min lilla mamma innan jobbet med, det var mysigt :)
Magen har börjat vara i vägen en del nu, sänder börjar bli en riktig utmaning att ta sig fram på ett någorlunda smidigt sätt utan att strö alltför mycket oreda omkring mig. På måndag har vi tid på MVC för det andra mäta-magen-mötet :) ska bli kul att se hur mycket den har växt! Tycker att den de senaste två veckorna ändå har gjort en rejäl växtspurt om man jämför på bilder :) det är kul att se att något händer ^^

Men nu ska jag sova, ska och äta lunch med några kompisar jag inte träffat på länge imorgon, så känns som en bra idé att vara utvilad :)
Här har ni förresten en bild på nya favorittröjan som jag skrev om igår. Inte topp-10-bästa bilden med ljus, bakgrund osv, men förhoppningsvis bättre än inget alls :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Haha, var tvungen att tänka efter lite innan jag skrev rubriken; "Vilken dag är det egentligen..?" Något av en nackdel när man jobbar så som jag gör (i tid och otid, med andra ord) är att man helt glömmer bort hur mycket av veckan som gått. Men det gör det hela lite mer spännande!

Bil nr 2 har nu också åkt på sjuka, kan jag ju meddela. Dvs hen har gått och blivit smått trasig. Okunnig som jag är så har jag inte en susning om vad som är problemet, men det är nåt fram i drivaxeln (?) tror jag.. Kanske. Nåt fel är det iaf med den, så den ska hem till min mor och styvpappa imorgon på rehab.
Med anledning av denna händelse så har jag idag bussat till och från jobbet, fy vad tid det tar! Men lite skönt är det att slippa köra själv ^^ Förhoppningsvis blir bilen frisk snart igen så vi kan fortsätta umgås med varandra!

I vanliga fall bloggar jag mest från mobilen, bara för att det är så enkelt och smidigt, men nu ikväll har den fått följa med Björn för att hans inte fungerar. Får inte heller webcamen i datorn att fungera, och därför får ni inte se min oerhört jättefina nya favorittröja som jag premiäranvänt idag. Kanske imorgon om jag kommer ihåg att ta en bild :)

Detta blev ett fantastiskt tråkigt inlägg som inte handlade om just nåt, men är lite för trött för tillfället för att orka komponera ihop nåt vackrare ^^

Godnatt!

Toppendag; update

Kategori: Allmänt

Jajjemän, dagen har blivit kväll och allt är fortfarande toppen ^^ underbart <3 Björn och jag har varit ute på promenad i en timme, jag har tvättat två maskiner, vädrat igenom hela lägenheten, fått ordning på alla småpinaler som legat runtom överallt OCH gjort baconpannkaka till middag! Är grymt nöjd med mig själv, för i vanliga fall orkar jag knappt göra nåt alls :) behövde verkligen en sån här dag :)

Här har ni en fin bild på pannkakan som vi nu ska äta :D (Björn hade bråttom och tog en bit ^^)

Bra dag

Kategori: Allmänt

Idag är en bra dag. En sån där riktigt bra dag då allt bara känns toppen utan någon speciell anledning :) jag älskar sådana dagar, man blir så pepp på att göra saker. Så idag ska jag tvätta en massa, diska, städa och gå på promenad :)

Hoppas att ni också har en toppenmåndag :)

Lördag

Kategori: Allmänt

Känns inte som att det händer värst mycket nuförtiden.. Jag jobbar, magen växer, allt är som det ska :)
Det enda som inte är lika bra är att vi snabbt måste hitta en ny lägenhet och det är inte världens lättaste där vi bor. Vilket ju suger. Hade jättegärna hittat något nu direkt så att vi är inflyttade och klara tills Mini kommer om tre månader. Känns inte så smidigt att behöva flytta och ha sig med en bebis osv. Förhoppningsvis löser det sig, håll tummarna :)

Sitter för tillfället hemma hos mamma och hennes man och leker med deras nys iPad :) fan vilken smidig sak! Är helsugen på en egen, men det får vänta. Snart ska vi ut med hundarna och hälsa på grannen. Har inte träffat deras "nya" hund sen hon var valp, för ett par månader sen, så det ska bli kul att se hur mycket hon växt :D
Här får ni en bild på min vovve också, bara för att hon är så jäkla söt, lilltanten :)!
Ha en bra helg allihop :)