adjektivsteorin.blogg.se

Lite tjafs, snack och allmänna funderingar om mammalivet

Härlig dag

Kategori: Vardag

Idag har vi haft en riktig toppendag! Ossian sover fint numera (peppar peppar) och vaknar inte alls mycket på natten längre nu när han sover själv :) igår vaknade han två gånger på 12 timmar! Iofs så var han då vaken mellan 00 och 02 sista svängen han vaknade, men efter det sov han på till halv nio! Härligt :D Ska bli spännande att se hur han sover ikväll då vi bröt rutinerna lite och spenderade två timmar hos familjen Kumpula när vi egentligen borde farit hem och sovit, så ikväll somnade han inte förrän 22. Håller tummarna för en hel natt med sömn åt alla :)
Under dagen har vi iaf varit först på öppna förskolan och haft jättetrevligt <3 alla är så härliga där :) alla hjälper till med allas barn, som en enda stor familj och det är så underbart! Man blir lycklig i hela sig :D sen drog vi vidare till Leos lekland och hade jätteskoj! Oj vad vi åkt ruschbanor (aldrig säker på stavningen gällande det ordet..?) :D riktigt kul har det varit :) 
Den enda vageln i ögat är min dumma tå som vägrar repa sig från nageltrånget som jag gått runt med i x år. Blir så sur! Har iaf fixat tid på vårdcentralen för att kolla upp inför en eventuell operation. Vad som helst bara det blir bättre, orkar inte längre. 
Två suddiga bilder från dagen :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här: