adjektivsteorin.blogg.se

Lite tjafs, snack och allmänna funderingar om mammalivet

Rolig helg!

Kategori: Vardag 2013

På lördagseftermiddagen for jag och Ossian hem till min mamma för att mysa och sova över där :) det är alltid lika skönt att komma dit, lugnet bara väller över en och man kan verkligen slappna av.
Den kvällen gjorde vi inte så mycket, såg början på Förtrollad sen tänkte jag att jag och Ossian skulle sova, men han ville vara vaken ännu längre. Klockan hann nästan bli ett innan vi kom i säng.

På söndagen var det lokal stadsfest och officiell agilitytävling så dit for vi och tittade :) dagen bjöd på riktigt fint väder, helt perfekt att vara utomhus.
Sen for vi hem till mamma igen och åt lunch, och efter det bar det av till hamnen i grannstaden (där vi bor) för att titta på en riktigt häftig båt! Eller ja, fartyg är nog ett mer korrekt ordval. En kopia av det gamla skeppet Götheborg (som fanns på 1700-talet). Det såg precis ut som ett riktigt sjörövarskepp från en film, hur häftigt som helst :) Det ska bli kul att visa bilderna vi tog därifrån för Ossian när han blir äldre så att han får se att han varit på en riktig ostindiefarare :)

Kommentarer

  • Mamma säger:

    Yes:) toppendag tycker vi:))

    2013-08-26 | 15:48:19

Kommentera inlägget här: