adjektivsteorin.blogg.se

Lite tjafs, snack och allmänna funderingar om mammalivet

Bad och boende

Kategori: Allmänt

Dagen har bjudit på en hel massa, har varit massor av sol och lite plusgrader på förmiddagen, vilket jag blir såå glad över och supportar helhjärtat! Mer sånt tack :) Med anledning av väderleken så fick mina glasögon vila idag och linserna åkte på, åh, denna rörelsefrihet! Man blir tio gånger smidigare i allt man tar sig för! Vet inte om det är sant, men det känns så iaf ^^ Kudos till vem som än uppfann linser!

På eftermiddagen fick vi lite förslag och erbjudanden angående våran boendesituation som vi måste tänka över. Tänker inte säga mer om detta just nu, då inget är klart till 100%, det får bli i ett senare inlägg, mest troligt imorgon för att vi måste bestämma oss superfort!

Sen for vi faktiskt iväg 5 mil söderut med två av Björns kompisar för att bada! Spontana som vi är :) Var jättekul, även om inte jag kunde åka de roligaste rutschbanorna (heter det så?), det får bli nästa gång!
Kul, kul, kul, men nu är jag ack så trött och ska glutta lite Desperate Housewives i väntan på att Björn ska komma hem från jobbet :)
Hoppas ni också haft en finfin dag :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: